Chalongin alue kärsii sähkökatkoksista, kun korkeajännitteiset sähköpylväät putoavat aiheuttaen liikenneruuhkia

Chalong, Phuket -

Chalongin osa-alueella, Mueang Phuketin alueella, asukkaat ovat olleet sähkökatkoksia kahdeksan tunnin ajan, kun viisi korkeajännitepylvää on kaatunut huonon sään vuoksi ja tienkäyttäjät kärsivät liikenneruuhkista.

Chalong Electricity Authority ilmoitti ongelmista tänä aamuna (20. lokakuutath). Viisi korkeajännitteistä sähköpylvästä on pudonnut Chao Fa West Roadin etelään suuntautuvan kaistan puolelle Baan Chalongin koulua vastapäätä Chalongin temppelin lähellä eilisestä (19. lokakuuta) lähtien.th).

Chalong Electricity Authorityn työntekijät korjaavat sähköpylväitä, joissa sähköt on katkaistu tänään klo 9–00. He pahoittelevat häiriötä.

Samaan aikaan Chalongin liikennepoliisi on ilmoittanut sulkevansa väliaikaisesti osia Chao Fa West Roadista tänään klo 1–00 korjaustöiden ajaksi.

Phuket Express huomautti, että tämä on yksi tärkeimmistä kiertoteistä Chalong - Kata - Karon - Patong.

Tienkäyttäjät, jotka haluavat mennä Patongiin tai poistua Patongista, voivat käyttää kiertotietä.

  • Patongista Karoniin Kataan Chalongiin Wichitiin Phuket Towniin tai
  • Patongista Kamalaan Cherng Talayyn Thalangissa

Phuketin maakunnan poliisi ilmoitti asiasta viime yönä (19. lokakuutath). Ilmoituksessa todettiin: "Jos se ei ole välttämätöntä, vältä matkaa Patongiin. Tänä aikana liikenteessä on ruuhkaa monien autoilijoiden takia useilla Patongista Chalongiin ja Surin Beachille kulkevilla teillä molemmilla kiertoreiteillä.

Patongin tie on käyttövalmis tilapäisten korjaustöiden jälkeen, jotka kestävät seitsemän päivää ja työt aloitetaan nykyisen sateen lakkaamisen jälkeen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.