Toinen maanvyörymä estää pienemmän kiertotien Patongista Kamalaan

Kamala, Phuket -

Toinen maanvyörymä on kaatanut rakennuksen katon ja estänyt koko pienemmän kiertotien Patongista Kamalaan, mikä on aiheuttanut ongelmia.

Edellinen tarinamme:

Maanvyörymät päätiellä Kamalassa ovat aiheuttaneet liikennepäänsärkyä, koska sitä käytetään yhtenä kiertoreittinä Patongista. Autoilijoita ohjataan käyttämään lähellä olevia pienempiä ja jyrkkiä kiertoteitä.

Nyt päivitykseen:

Tänä iltapäivänä (20th) Kamalan poliisi on ilmoittanut toisesta maanvyörymästä pienellä kiertoreitillä Layista – Patongiin Kamalasta. Maanvyörymä on kaatanut rakennuksen katon, joka tukki koko tien.

Klo 2 käytettävissä on vain yksi pieni kiertotie. Poliisi on onnistunut päästämään Patongiin saapuvat autoilijat ohittamaan tien yksisuuntaista kaistaa pitkin. Poliisi kertoo, että myös tämä reitti on alkanut murtua. Autoilijat kehottavat käyttämään toista pääkiertotietä Karonissa.

Klo 3 Kamalan pääkiertotie on avattu Patongista yksisuuntaiselle kaistalle lähteville autoilijoille.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.