Bang Yai -kanavan vedenpinnat tulvivat Phuketin vanhaankaupunkiin

Phuket Town -

Bang Yai -kanavan vedenkorkeudet olivat saavuttaneet rantansa ennen ylivirtausta ja alkoivat jälleen tulvii osia Phuketin vanhankaupungin alueella.

Sade on jatkunut Phuketissa koko yön ja päivän. Bang Yai -kanavan vesi, joka virtaa Phuketin vanhankaupungin alueen ohi, on saavuttanut rantansa uudestaan ​​ja uudestaan. Jotkut osat Phuketin vanhankaupungin alueilla ja lähialueilla ovat tulvia, kuten Charter Bankin risteyksessä, Montri Roadilla ja Phang Nga Roadilla.

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew on määrännyt Phuketin kaupungin kunnan pumppaamaan nopeasti vettä pois alueelta. Lähialueen asukkaita kehotetaan siirtämään kiinteistöjään korkeammalle alueelle.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.