Patong Hillille johtava tie alkaa sortua maanvyörymän jälkeen

Patong -

Phuketissa Patong Hillille johtava tie on alkanut sortua maanvyörymän jälkeen.

Autoilijat, jotka olivat matkalla Kathusta Patong Hillille, ilmoittivat vahingosta kello 3 tänä iltapäivänä (30. lokakuuta). Tien toisella puolella maa alkoi liukua, mikä on laskenut alas tienvarren pinnan ja suojakaiteen.

Patong Hillille suuntaavia tienkäyttäjiä kehotetaan välttämään tien käyttöä. Viranomaiset ovat tietoisia vahingoista ja sanovat, että toimenpiteisiin ryhdytään heti, kun rankkasateet lakkaavat.

Sade jatkuu Phuketissa tänä iltapäivänä aiheuttaen lisää tulvia, maanvyörymiä ja yleisiä ongelmia koko saarella, kuten olemme raportoineet Phuket Expressissä pitkin päivää.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan ja Chonburin paikallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.