Phuketin Thalangin asukkaat kärsivät tulvista sen jälkeen, kun voimakas sade iski jälleen Phuketiin

Thalang –

Asukkaat ovat kärsineet tulvista, kun liikenne viivästyi useita kilometrejä Thep Kasattri -päätiellä Sri Soonthornissa, Thalangissa, kun Phuketin jälleen koetteli rankkasade.

Rankkasade iski jälleen Phuketiin eilen myöhään iltapäivällä (18th) ja kesti useita tunteja. Sri Soonthornin ja Thep Kasattrin alapiirissä vesi nousi myöhemmin jopa 60 senttimetriin erityisesti Baan Donin alueella lähellä Kiinan pyhäköä. Paikalliset viranomaiset ovat auttaneet ja perustaneet keittiön ruoanlaittoa varten tulvien uhreille.

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew vieraili myös tulvien uhreilla Sri Soonthornissa.

Samaan aikaan Thep Sattri Roadin etelään suuntautuva kaista Baan Liphonissa, Thalangissa, oli jälleen veden alla. Liikenne viivästyi useita kilometrejä, jolloin autoilijat olivat jumissa tiellä useiden tuntien ajan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.