Phuketin poliisi kehottaa ihmisiä pysymään kotona tulvien ja maanvyörymien vuoksi, välttämään Patongia

Patong, Phuket -

Phuketin poliisi kehottaa ihmisiä pysymään kotona ja välttämään matkaa Patongiin monien teiden ruuhkan vuoksi.

Edellinen tarinamme:

Autoilijat, jotka olivat matkalla Kathusta Patong Hillille, ilmoittivat vahingosta kello 3 tänä iltapäivänä (30. lokakuuta). Tien toisella puolella maa alkoi liukua, mikä on laskenut alas tienvarren pinnan ja suojakaiteen.

Phuketin Kathusta Patong-kukkulalle johtava tie on nyt väliaikaisesti suljettu, kun se on alkanut romahtaa maanvyörymän seurauksena.

Phuketin maakunnan poliisi on antanut lausunnon tänä iltana (19. lokakuutath). Ilmoituksessa todettiin: "Jos se ei ole välttämätöntä, vältä matkaa Patongiin. Tänä aikana liikenteessä on ruuhkaa monien autoilijoiden takia useilla Patongista Chalongiin ja Surin Beachille kulkevilla teillä molemmilla kiertoteillä."

Viranomaiset pyytävät ihmisiä pysymään kotona, ellei hätätilanteessa ole.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.