Kathu, Phuket kärsii maanvyörymistä ja äkillisistä tulvista

Kathu, Phuket –

Eräs papin talo Kathussa on kärsinyt äkillisistä tulvista ja maanvyörymistä, vaikka Phuketin sateet iskivät yön yli, mikä vaikeuttaa ponnisteluja siivoamiseen viikonlopputulvista, joita jotkut paikalliset asukkaat ovat kutsuneet pahimmaksi vuosikymmeniin..

Voimakkaat sateet Phuketissa koko yön ja tähän aamuun asti aiheuttivat tulvia monilla alueilla sunnuntaina (1. lokakuuta)6th).

Tänään (19. lokakuuta) Phuketin varakuvernööri Amnuay Pitsuwan ja Kathun piirin päällikkö Siwat Rawamgkum vierailivat papin talossa Bang Thongissa Kathun alueella sen jälkeen, kun alue on kärsinyt äkillisistä tulvista ja maanvyörymistä aiemmin tällä viikolla.

Viranomaiset ovat auttaneet paikallisia puhdistamaan hiekkaa ja maaperää alueelta sekä estämään lisää maanvyörymiä.

Sillä välin Phuketin Kamalan asukkaat kärsivät edelleen äkillisistä tulvista, kun hiekka ja maa tunkeutuivat heidän koteihinsa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.