Silta Thalangissa tuhoutui tulvassa, väliaikainen silta asennetaan 

Thalang –

Väliaikainen Bailey-silta asennetaan sen jälkeen, kun silta Thalangissa tuhoutui viimeaikaisten tulvien vuoksi. Yli 50 asukasta on jumissa kylässä tällä hetkellä edellisen sillan tuhoutumisen vuoksi.

Silta, jota käytettiin Bang Naew Dam -kanavan ylittämiseen Soi R-ree Uppathamissa Sri Soonthornin osa-alueella, tuhoutui eilen (18. lokakuuta) tulvissa.th). Yli 10 perhettä, joissa on yli 50 asukasta, asuu kylässä, jonne vain silta pääsee.

Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) ja Thaimaan kuninkaallinen laivasto asentavat väliaikaisen sillan, "Bailey Bridgen" (ristikon) kanavan ylittämiseksi. Sillan odotetaan olevan käyttövalmis kolmen päivän kuluessa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.