Aseellinen epäilty ryösti lähikaupan 900 bahtilla Phuket Townissa

Phuket -

Epäilty ryösti ja sai 900 bahtia Phuket Townin lähikaupasta.

Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin tapauksesta tänä aamuna (19. lokakuuta) klo 10 lähikaupassa Chao Fa East Roadilla Talad Nuean osa-alueella Mueang Phuketin alueella. Poliisi saapui paikalle löytääkseen järkyttyneen naispuolisen työntekijän, jonka nimi salattiin tämän pyynnöstä.

Hän kertoi poliisille, että miespuolinen thaimaalainen epäilty käytti aseen kaltaista esinettä osoittaakseen häntä ennen kuin hän otti 900 bahtia kassalaatikosta ja kiipesi moottoripyörällä.

Poliisi tarkastaa lähistöllä valvontakameraa ja etsii epäiltyä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.