PÄIVITYS: Kaksi ranskalaista miestä, jotka hyökkäsivät thaimaalaisen miehen kimppuun ja asettivat tämän koomaan, vangittiin Samuin vankilassa

KUVA: MGR Online

Samuin saari, Surat Thani -

Kaksi ranskalaista miestä, jotka hyökkäsivät thaimaalaisen miehen kimppuun ja asettivat tämän koomaan, ja jotka tallentuivat virusvideolle, ovat nyt vankilassa Samuin piirivankilassa.

Edellinen tarinamme:

Kahta miestä syytetään toisen henkilön pahoinpitelystä vakavan vamman aiheuttamisesta ja rattijuopumuksesta.

Nyt päivitykseen:

Bo Phutin poliisin kapteeni Sirichat Kamunee kertoi Phuket Expressille: "Kaksi ranskalaista miestä ovat nyt vankilassa Samuin piirivankilassa sen jälkeen, kun Samuin maakunnan tuomioistuin on evännyt heitä takuita vastaan."

Surat Thanin maahanmuuttopäällikkö eversti Supparuek Pankosol kertoi Phuket Expressille: "Seuraamme epäillyn taustaa nähdäksemme, harjoittavatko he laitonta liiketoimintaa Thaimaassa. Toisella heistä on 30 päivän turistiviisumi, kun taas toinen on naimisissa thaimaalaisen naisen kanssa. Kummallakaan ei ole työlupaa eikä he pysty riittävästi selittämään, mitä he tekevät elantonsa, jotta he voisivat jäädä Thaimaahan ja omistaa luksus-Porschen.

TPN huomauttaa, että virusvideo näyttää näyttävän vain yhden miehen, Porschen kuljettajan, hyökkäävän uhrin kimppuun. Toinen mies, matkustaja, oli paidaton ja näytti vain katsovan tapausta puuttumatta asiaan. Poliisi kuitenkin väittää, että molemmat miehet ovat vastuussa tehdyistä toimista.

Thaimaan uhrin tyttöystävä väittää, että hän oli vain ihaillut Porschea, kun kaksi ranskalaista miestä hyökkäsi hänen kimppuunsa, ja hänen tyttöystävänsä myönsi seuranneensa epäiltyjä lyhyen matkan saadakseen paremman kuvan heidän autostaan.

Uhri itse on edelleen koomassa kriittisessä tilassa lehdistöhetkellä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.