Kamala, Phuket asukkaat kärsivät äkillisistä tulvista, paikallishallinto tukee

Kamala -

Phuketin Kamalan asukkaat kärsivät edelleen äkillisistä tulvista, kun hiekka ja maa tunkeutuivat heidän koteihinsa.

Rankkasade Phuketissa koko yön ja tähän aamuun asti aiheutti tulvia monilla alueilla sunnuntaina (16. lokakuuta)th).

Monet alueet Kamalassa, Kathun alueella, ovat vaurioituneet äkillisistä tulvista sunnuntaista lähtien. Eilen (17th) Phuketin varakuvernööri Amnuay Pitsuwan ja Tambonin hallintoorganisaation päällikkö Jutha Dumluck vierailivat Baan Bangwanissa, Baan Na Nuassa, Baan Nok Layssa, Baan Kok Yangissa, Baan Huan Kwuanissa ja Baan Nakassa.

Viranomaiset ovat auttaneet asukkaita siivoamaan talojaan, kun hiekkaa ja maata on tunkeutunut heidän koteihinsa ja lähialueilleen.

Kamalan asukkaat luottavat edelleen hallitukselta lisäapuun, koska monet heidän kodeistaan ​​ovat tulleet väliaikaisesti asumiskelvottomiksi tulvien vuoksi.

Thaimaan kuninkaallinen laivasto on myös auttanut apua tarvitsevia ympäri Phuketin.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.