Hallitus hyväksyy 6.6 miljardia bahtia Songkhla Lake Bridgelle ja Lanta Island Bridgelle

KUVA: MGR Online

Etelä-Thaimaa -

Thaimaan hallitus on hyväksynyt 6.6 miljardia bahtia kahdelle siltaprojektille, jotka ovat silta Songkhla-järven yli Songkhlassa Phatthalungin maakuntaan ja silta, joka yhdistää Lantan saaren Krabissa.

Liikenneministeri Saksayam Chidchob paljasti tänään (18. lokakuuta), että hallitus on hyväksynyt kaksi siltahanketta, jotka ovat

  1. Silta ylittää Songkhla-järven Koh Yain osa-alueella, Krasaesinin alueella Songkhlassa Jong Tanonin osa-alueelle, Khao Chaisonin alueelle Phatthalungissa 4.8 miljardilla bahtilla.
KUVA: MGR Online

2. Silta, joka yhdistää Lanta Islandin Koh Khlangin osapiirissä ja Lanta Noin osapiirin, Koh Lantan piirin Krabissa hintaan 1.8 miljardia bahtia.

Songkhla-järven ylittävällä sillalla on kaksi kaistaa, jotka voidaan pidentää neljäksi kaistaksi. Se tulee olemaan Box Segmental Bridge. Sillan kokonaispituus on seitsemän kilometriä. Silta yhdistää kaksi maakuntaa, Songkhlan ja Phatthalungin, mikä saattaa lyhentää 80 kilometriä tai kaksi tuntia.

Sillä välin Lanta Islandin yhdistävä silta on Balanced Cantilever Bridge. Sillan pituus on 2,240 XNUMX metriä. Silta lyhentää aikaa kahdesta tunnista kahteen minuuttiin.

Molempien hankkeiden rakentaminen kestää kolme vuotta (2023 – 2025). Rakentaminen on tarkoitus aloittaa ensi vuoden syyskuussa. Molemmat hankkeet ovat tärkeitä maamerkkejä tulevaisuudessa, jotka lisäävät matkailua ja liikennettä.

KUVA: MGR Online

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.