Kaksi ranskalaista miestä pidätettiin väitetysti hyökänneensä thaimaalaisen miehen kimppuun Samuin saarella

KUVA: mgronline

Samuin saari, Surat Thani -

Kaksi ranskalaista ulkomaalaista pidätettiin sen jälkeen, kun he hyökkäsivät thaimaalaisen miehen kimppuun, joka sai vakavia vammoja Samuin saarella.

Lakkana Salao, 47, kertoi tapauksesta paikallislehdistölle videoleikkeen kanssa.

"Klo 9 lauantaina (20. lokakuutath) Poikaystäväni ja minä Somkuan Songkot, 43, olimme moottoripyörällä lähellä kauppakeskusta Pru Chawengissä. Luksusauto ajoi perässämme ja soitti äänitorvea ennen kuin pysäytimme moottoripyörän. Olimme aiemmin ihaillut ajoneuvoa, valkoista Porschea Bangkok-kilpeillä, koska se oli kaunis.

”Autosta tuli ulos kaksi ulkomaalaista. Kysyin heiltä, ​​missä voisimme auttaa heitä, mutta yksi heistä osoitti poikaystäväni kasvoja ennen kuin hyökkäsi hänen kimppuunsa, potkaisi häntä ja löi häntä päähän. Tämän jälkeen kaksi ulkomaalaista pakenivat paikalta. Poikaystäväni kaadettiin tajuttomaksi ja on edelleen koomassa tehohoidossa. Hän on nyt hoidossa suuren aivo- ja pääleikkauksen jälkeen. Olen tehnyt ilmoituksen poliisille”, Lakkana selitti.

Bo Phutin poliisipäällikkö eversti Yutthana Sirisombat kertoi Phuket Expressille: "Olemme jäljittäneet kaksi ulkomaalaista, jotka ovat 28- ja 34-vuotiaita ranskalaisia ​​miehiä. Löysimme heidät baarista kahden kilometrin päässä tapahtumapaikalta."

– Epäillyt kertoivat, että moottoripyörä seurasi heidän luksusautoaan, mikä sai kuljettajan suuttumaan. Miehiä syytetään kuitenkin toisen henkilön pahoinpitelystä vakavan vamman aiheuttamisesta ja rattijuopumuksesta. He ovat nyt vangittuna Samuin maakunnan tuomioistuimessa, ja poliisi on kiistänyt takuita, eversti Yutthana selitti.

Kahden miehen nimet salattiin jatkokäsittelyä odotettaessa, mutta tapauksesta keskusteltiin laajasti Thaimaan sosiaalisessa mediassa. Oli epäselvää, olivatko miehet entisiä vai turisteja, vaikka heidän omistuksensa luksusajoneuvosta näytti viittaavan entiseen.

TPN huomauttaa, että videolla tapahtuneesta näytti olevan vain toinen kahdesta miehestä, kuljettaja, hyökkäävän fyysisesti uhrin kimppuun, kun toinen mies seisoi paidattomana ja tarkkaili, vaikka myös lainvalvontaviranomaiset syyttivät häntä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.