Phuketin vanhakaupunki kärsi viime viikonloppuna pahimmasta tulvasta XNUMX vuoteen, paikalliset asukkaat kertovat

Phuket -

Phuketin vanhakaupunki on kärsinyt pahimmasta tulvasta 50 vuoteen kuluneena viikonloppuna, paikalliset asukkaat sanoivat tiedotusvälineille.

Edellinen tarinamme:

Rankkasade Phuketissa koko yön ja tähän aamuun asti aiheutti tulvia monilla alueilla eilen (16. lokakuuta)th).

Nyt päivitykseen:

Phuketin paikalliset, mukaan lukien Rewat Areerob, Phuketin maakunnan hallintojärjestön (PPAO) presidentti, joka sanoi olevansa reilusti yli viisikymppinen, mutta kieltäytyi kertomasta tarkkaa ikänsä, kertoivat Phuket Expressille syntymästään äskettäin tulvasta Phuketin vanhassa kaupungissa. Kaupunkialue oli pahin tulva 50 vuoteen.

Tilanne Phuketin vanhassakaupungissa on nyt palannut normaaliksi, kun tulvavedet ovat vetäytyneet, mutta useat järjestöt ja vapaaehtoiset ovat kokoontuneet yhteen puhdistamaan kadut tulvien pyyhkäisystä roskista ja roskista.

Valitettavasti lähitulevaisuudessa voi ennustettua lisää sadetta, mutta sen ei odoteta olevan yhtä rankkaa tai jatkuvaa kuin viime viikonloppuna Phuketissa laajaa tuhoa aiheuttaneiden myrskyjen.

Useita tunteja kestänyt rankkasade on aiheuttanut maanvyörymiä Kamalassa, Patongissa ja Kathussa, mikä myös kaatoi sähköpylväitä eilen (16. lokakuuta).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.