Maanvyörymä aiheuttaa ruuhkaa liikenteessä Phuketin päätiellä

Phuket -

Maanvyörymä Phuketin päätiellä on aiheuttanut huomattavia viivästyksiä liikenteessä.

Maanvyörymä löydettiin tänä aamuna (17. lokakuutath) Chalermprakiat Rama 9 Roadilla (ohitie).

Lähistöllä olevat paikalliset kertoivat Phuket Expressille, että maa alkoi liukua Nang Panturat -vuorella Rasadan osa-alueella Mueang Phuketin alueella tänä aamuna kello 4:00 lähtien, koska satoi edelleen ja vettä tuli alas tien vieressä olevilta kukkuloilta. . Heidän talonsa ja lähellä olevat työläissuojat vaurioituivat maanvyörymän seurauksena.

Phuket Highway Office on siivonnut tien, kun taas Phuketin liikennepoliisi on auttanut autoilijoita. Lähialueen paikalliset ovat huolissaan lisää maanvyörymiä, jos sade jatkuu.

Sillä välin eilen (16. lokakuuta) useita tunteja kestänyt rankkasade on aiheuttanut maanvyörymiä Kamalassa, Patongissa ja Kathussa, jotka myös kaatoivat sähköpylväitä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.