Thaimaan metrologinen laitos varoittaa viileästä ja tuulisesta säästä sekä rankkasateesta

Thaimaa -

Thaimaan metrologinen laitos on varoittanut viileästä ja tuulisesta säästä Pohjois-Thaimaassa ja rankkasateesta Etelä-Thaimaassa.

Tämä johtuu korkeapainekennosta, joka peittää Thaimaan yläosan, mikä aiheuttaa Thaimaan pohjoisosassa viileämmän sään ja voimakkaan tuulen. Samaan aikaan Thaimaan alemmassa eteläosassa jatkuu monsuuni, joka aiheuttaa rankkasadetta ja äkillisiä tulvia, erityisesti kukkuloiden, vuorten ja vesistöalueiden lähellä.

Andamaanienmerellä ja Thaimaanlahdella aallot ovat yli kaksi metriä avomerellä myrskyjen aikana. Veneiden tulee edetä varoen ja välttää myrskyisiä alueita.

Trooppinen myrsky Nesat, joka nyt peittää Filippiinit, voimistuu ja suuntaa alas Etelä-Kiinan merelle tänään (16. lokakuuta)th). Myrskyn odotetaan siirtyvän Pohjois-Vietnamin alueelle lokakuun 20. päivän tienoillath ja heikkenevät nopeasti.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollemme The TPN National, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.