Andamanin terveys- ja hyvinvointikeskusprojekti voitti kabinetin hyväksynnän

Hallitus antoi 11 vihreää valoa Andaman Health and Wellness Centerin perustamiselle korkeakoulu-, tiede-, tutkimus- ja innovaatioministeriön esityksen mukaisesti.

Hankkeen budjetti on yli 5.1 miljardia bahtia, ja sen toteuttaa viiden vuoden ajan, vuosina 2023–2027, Prince of Songkla University, Phuket Campus.

Sen tavoitteena on tuottaa terveystieteen henkilöstöä, kuten lääkäreitä, sairaanhoitajia, hammaslääkäreitä, proviisoreja, lääketieteellisiä teknikoita ja vaihtoehtolääkäreitä. Andaman Health and Wellness Centeristä tulee tutkimus- ja kehitystyöpaikka Andamanin maakuntaklusterin terveysongelmien ratkaisemiseksi.

Hanke vähentää Andamanin maakuntien väestön monimutkaisten sairauksien hoitokustannuksia. Se luo luottamusta myös Andamaanien rannikolla ja muualla Thaimaassa matkustavien ulkomaisten matkailijoiden keskuudessa. Toinen tavoite on saada lisää kansantuloa terveysmatkailusta.

Andaman Health and Wellness Center koostuu kolmesta laitoksesta, nimittäin International Health and Science Collegesta, jonka arvo on 212.5 miljoonaa bahtia, Songklanagarind Hospital Phuket -kampuksella, jonka arvo on 4.7 miljardia bahtia, ja International Wellness Centerin, jonka arvo on 141.5 miljoonaa bahtia.

Korkeakoulu-, tiede-, tutkimus- ja innovaatioministeriö ja kansanterveysministeriö allekirjoittivat 13 aiesopimuksen yhteistyöstään Andaman Health and Wellness Center -hankkeen toteuttamisessa ja terveysmatkailun kehittämisessä sekä Phuketin kehittämisessä. maailmanluokan terveysmatkailukaupunki.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.