Phuket Department of Highways suunnittelee alikulkutien ja raitiotien rakentamista Thalangiin

Phuket -

Tieministeriö suunnittelee rakentavansa alikulkusillan ja raitioteitä Phuketin Thalangin laiturien risteykseen.

Rakennuskustannusten arvioidaan olevan 2.36 miljardia bahtia. Phuketin viranomaisten mukaan alikulkukäytävässä on kolme kaistaa, ja se menee Thao Thep Krasattrin ja Thao Si Sunthonin muistomerkin alle helpottamaan liikennettä laiturin risteyksessä. Risteystä ympäröivästä maasta 1,574 XNUMX neliömetriä pakkolunastetaan lähitiloista hankkeen jatkamiseksi.

Alikulkukäytävän sisäänkäynti on Kaakkois-Aasian Cathay Gems Phuketissa ja uloskäynti Robinson-tavaratalossa. Rakentaminen ei vaikuta historialliseen monumenttiin, Phuketin viranomaiset vakuuttivat.

Alikulkuhankkeen valmistuttua Tieosasto siirtyy rakentamaan raitioteitä, jotka ympäröivät muistomerkin ja muodostavat uuden liikenneinfrastruktuurin Thalangissa.

Koko projektin odotetaan alkavan vuonna 2024 ja valmistuvan vuonna 2027.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.