PÄIVITYS: Phanganin saarelta löydetty ruumis vahvistettiin kadonneeksi venäläiseksi mieheksi

KUVA: MGR Online

Phanganin saari, Surat Thani -

Phanganin saarelta löydetty ruumis on vahvistettu kadonneeksi venäläiseksi mieheksi.

Edellinen tarinamme:

Myanmarin kansalainen, joka tutki metsäistä aluetta, ilmoitti Phanganin poliisille, että ihmisen jäännökset löydettiin paksusta metsästä lähellä Kee Rad Hilliä, joka on kilometrin päässä Phanganin sairaalasta.

Nyt päivitystarinamme:

Surat Thani Immigration Chief Officer eversti Supparuek Pankosol kertoi paikalliselle lehdistölle lisätietoja: "Ruumiin läheltä löydettiin laukku, jossa oli passi, joka tunnisti herra NIKITA GRIGOREV, 30, Venäjän kansalainen, jossa oli neljä kuvaa ja 300 bahtia laukussa. ”

"Viime kuussa herra PAVEL CHETVERTINOVSKII, 35, Venäjän kansalainen, oli tehnyt ilmoituksen Koh Phanganin poliisille, että hänen ystävänsä herra NIKITA oli kadonnut Koh Phanganin sairaalasta, kun häntä hoidettiin masennuksesta."

"Poliisi käynnisti etsinnät ja tarkasti CCTV-materiaalin, mutta ei löytänyt häntä, ennen kuin hänen ruumiinsa löydettiin kuukautta myöhemmin raskaasti metsäiseltä alueelta. Hänen kuolinsyynsä on kuitenkin vielä selvittämättä, eversti Supparuek lisäsi.

Ei ollut merkkiäkään rikoksesta, eversti Supparuek totesi. Poliisi työskentelee parhaillaan olettamuksella, että venäläinen mies pakeni sairaalasta viidakkoon, sekaisin ja eksyi ja kuoli.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.