Phuket järjestää 28. triathlonin urheilijoiden kanssa 38 maasta

Phuket -

28th Laguna Phuket Triathlon järjestetään ensi kuussa, ja siihen on tulossa urheilijoita 38 maasta.

Triathlonissa uidaan meressä ja laguuneissa 1.8 kilometriä, pyöräillään mäkeä ylös ja alas 50 kilometriä sekä juoksua paikallisteillä 12 kilometriä ja enemmän.

Prapa Hemmin Laguna Resort and Hotel Companysta kertoi paikalliselle medialle: "Laguna Phuket Triathlon on erittäin kuuluisa urheilutapahtuma maailman urheilijoiden keskuudessa. Tämä on urheilutapahtuma, joka auttaa mainostamaan Phuketia maailmalle. Monet ihmiset odottavat liittymistä tähän tapahtumaan."

Tapahtuma järjestetään 20. marraskuuta ja lisätietoja saat napsauttamalla TÄÄLTÄ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan ja Chonburin paikallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.