Phuket odottaa tuottavansa vähintään 2 miljardia bahtia tämän pitkän lomaviikonlopun aikana

Phuket -

Phuket odottaa tuottavansa vähintään kaksi miljardia bahtia tämän pitkän neljän päivän lomaviikonlopun aikana.

Phuketin matkailuviraston johtaja Nantasiri Ronnari kertoi Phuket Expressille: "Näiden neljän loman aikana 13. lokakuuta alkaenth lokakuun 16th saapuu 24,370 137 kansainvälistä vierasta 29 lentoyhtiön 28,038 lennosta ja 217 XNUMX thaimaalaista matkustajaa XNUMX lennosta seitsemässä lentoyhtiössä.

"Odotamme noin 152,691 XNUMX vierailijaa Phuketiin näiden pitkien lomien aikana, joiden uskomme tuottavan vähintään kaksi miljardia bahtia." Nantsiri päätti.

Sää on pysynyt toistaiseksi suotuisana ja tuonut saarelle ja rannoille paljon kotimaisia ​​ja kansainvälisiä turisteja. Ravintolat ja viihdepaikat ovat näyttäneet olevan kiireisiä etenkin Patongin alueella koko viikonlopun tähän mennessä. Onneksi ei ole toistaiseksi raportoitu suuria turisteille ja vierailijoille vaikuttavia ongelmia tai ongelmia.

Phuketin poliisi on myös tehostanut partiointia ja valvontaa ja sitoutunut pitämään kaikki lomamatkalla saapuvat vierailijat turvassa. Tämä on osa lokakuussa toteutettua laittomien huumeiden ja ampuma-aseiden kansallista tukahduttamista, mikä johtuu osittain Nong Bua Lamphun päiväkodissa viime viikolla tapahtuneesta traagisesta joukkoampumisesta/puukotuksesta, joka tappoi kymmeniä, enimmäkseen lapsia.

Loma johtuu hänen kuninkaallisen majesteettinsa kuningas Rama IX Suuren surullisen kuoleman kuuden vuoden vuosipäivästä, joka oli 13. lokakuuta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.