Korealaisten matkailijoiden määrä kasvoi 20 prosenttia Phuketissa Korean roadshown jälkeen

KUVA: MGR verkossa

Phuket -

Etelä-Korean turistien määrä Phuketissa on kasvanut 20 prosenttia Koreassa viime kuussa pidetyn roadshow-matkailutapahtuman jälkeen.

Tämän vuoden loppuun asti Phuketissa vierailee vähintään 10,000 200 korealaista turistia, joka tuottaa vähintään XNUMX miljoonaa bahtia.

Phuketissa vierailleiden korealaisten turistien määrä on kasvanut 20 prosenttia kahden viikon sisällä roadshown jälkeen, sanoivat Phuket ja matkailuviranomaiset.

Toukokuun 1 päivästä alkaenst syyskuuhun 18th, eteläkorealaisten matkailijoiden määrä Phuketissa oli 10,252 13, kun taas lokakuun XNUMX. päivään astithImmigration-päiväraportin mukaan luku oli 13,767 XNUMX.

Thaimaa saapuu pian kriittiseen "huippusesonkiinsa", neljännelle neljännekselle, ja se on lisännyt ponnistelujaan matkailun edistämiseksi koko maassa.

Tämä tapahtuu sen jälkeen, kun Covid-19-pandemia sulki Thaimaan ulkomaisen matkailuteollisuuden, merkittävän kansallisen BKT:n lähteen, yli kahdeksi vuodeksi rajatarkastusten ja liiketoimintarajoitusten vuoksi.

Phuketissa matkailuala vastaa lähes koko saaren bruttokansantuotteesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.