Räjähdys Wichitin tehtaalla hälyttää asukkaita

Wichit –

Räjähdys tehtaalla Wichitissä, Mueang Phuketin alueella, huolestutti asukkaat.

Asukkaat kuulivat voimakkaan räjähdyksen Baan Ao Makhamissa ennen kuin mustaa savua nousi taivaalle. Wichitin palomiehille ilmoitettiin tulipalosta kello 3 tänä iltapäivänä (30. lokakuutath) teollisuustehtaalla.

Wichitin palomiehet ja poliisi saapuivat tehtaalle paloautojen kanssa ennen kuin palo saatiin nopeasti hallintaan. Musta savu katosi nopeasti. Palo ei levinnyt laajemmalle alueelle.

Wichitin poliisi kertoi Phuket Expressille, ettei henkilövahinkoja raportoitu. Räjähdyksen syynä oli tehtaan sisällä oleva masuuniuuni, joka tukkeutui ja ylikuumeni.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.