Phuketista löytyi saastunutta merivettä, viranomaisten mukaan se ei ole vaarallinen ympäristölle

Phuket -

Phuketista löydetty saastunut merivesi ei ole aiheuttanut ympäristövahinkoja, sanoivat saaren viranomaiset.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö raportoi eilen (13. lokakuutath), että heille ilmoitettiin verkkosivustonsa kautta, että merivedestä on löydetty tahra lähellä Chalongin laituria, Phuketin eteläpuolella. Tarkka sijainti oli Krabin Phi Phi -saarelle johtavan laiturin eteläpuolella.

Meri- ja rannikkoresurssien virkamiehet tarkastivat 79 kilometriä merialuetta kyseisen raportin jälkeen. Öljytahra löytyi L-saaren koillisosasta yhteensä noin 400 metrin päästä. Saastunut merivesi ei kuitenkaan ole aiheuttanut vahinkoa ympäristölle ja lähialueen rannikkovaroille. Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö seuraa tarkasti aluetta.

Ei ollut heti selvää, mistä tahra oli peräisin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.