Epäilty pidätettiin 2,662 XNUMX metamfetamiinipillerillä ja metamfetamiinin kanssa Thalangissa

Thalang –

Epäilty pidätettiin Thalangissa 2,662 117.05 metamfetamiinipillerillä ja XNUMX grammalla metamfetamiinia.

Poliisiryhmä pidätti herra Wuttikrai 'Lipin' huoneessa Sri Soonthornin alapiirissä. Häneltä takavarikoitiin 2,662 117.05 metamfetamiinipilleriä ja XNUMX grammaa metamfetamiinia.

Hänet vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta huumeiden myynti- ja käyttötarkoituksessa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.