Phuketin poliisit partioivat Patongin rannalla ja viihdepaikkojen ympärillä tukahduttaakseen laittomia huumeita ja ampuma-aseita

Patong -

Poliisit partioivat Patong Beachillä ja viihdepaikkojen ympärillä turvallisuuden vuoksi tukahduttaakseen laittomat huumeet ja ampuma-aset.

Kathun piiritoimiston virkailijaryhmä Pipop Sudkhaon ja M. Jirawat Namartin johdolla tarkasti viihdepaikat Bangla Roadilla ja Patong Beachilla viime yönä (12. lokakuuta).

Mr. Pipop kertoi Phuket Expressille: "Tarkastuksen tavoitteena on varmistaa parempi turvallisuus, koska alueella vierailee enemmän ulkomaisia ​​turisteja ja keskustelimme myös viihdepaikkojen toimijoiden kanssa. Skannatimme epäilyttävät esineet, kuten reput, ja varmistimme turvallisuuden. Samalla haluamme lisätä turistien luottamusta ja tukahduttaa laittomat huumeet."

Tarkastus tuli perässä Kolme viihdehenkilöstöä Patongin Bangla Roadilla on pidätetty huumeiden kanssa, kun heidän väitetään myyneen väärennettyä kokaiinia turisteille.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.