Vanha Phuketin vankila muutetaan julkiseksi puistoksi

Phuket -

Vanha Phuketin vankila Phuket Townissa muutetaan julkiseksi puistoksi, jossa on pysäköintialueita.

Phuketin maakunnan hallintojärjestön (PPAO) presidentti Rewat Areerob kertoi The Phuket Expressille: "Vanha vankila sijaitsee Damrong Roadilla Talad Yain osa-alueella, Mueang Phuketin alueella, joka on keskellä kaupunkia. Se on 40 Rain tontilla."

”Vanha vankila on ollut käytössä 121 vuotta sitten. Se oli liian pieni kasvavalle vankimäärälle. Kaikki vangit siirrettiin uuteen isompaan vankilaan Thalangiin. Rewat totesi.

Uusi Phuketin provinssin vankila Sri Soonthornin osa-alueella avattiin virallisesti kahden vuoden jälkeen, kun vangit ovat muuttaneet kokonaan sisään.

”Haluamme muuttaa tästä paikasta uudeksi julkiseksi puistoksi, jossa on pysäköintialueita. Phuket Townin ihmiset saavat uuden paikan, jossa on raitista ilmaa harjoitteluun”, Rewat lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.