Kuningas ja kuningatar paljastavat edesmenneen kuningas Bhumibol Adulyadejin patsaan Bangkokissa, ja tuhannet ihmiset odottavat

Bangkok -

Heidän kuninkaalliset Majesteettinsa kuningas ja kuningatar, jotka johtivat seremoniaa tänään (13. lokakuuta)th) paljasti edesmenneen kuningas Bhumibol Adulyadejin patsaan uudessa Chalerm Phrakiat -puistossa Dusitin alueella, jossa tuhannet ihmiset odottavat.

Edellinen tarinamme:

Tänään 13. lokakuuta tulee kuluneeksi kuusi vuotta vuonna 2016 rauhanomaisesti menehtyneen Hänen Kuninkaallisen Majesteettinsa kuningas Bhumibol Adulyadejin (Rama IX) kuolemasta.

Tuhannet ihmiset, jotka käyttivät keltaista paitaa, saapuivat puistoon kello 5–00. Kuningas tarjosi tuhansia ilmaisia ​​aterioita alueen lähellä oleville ihmisille. Kuningas ja kuningatar saapuivat puistoon klo 3 ennen paljastusseremonian alkamista.

Rouva Aksornpan Wongsuebpan, 53, kertoi thaimaalaiselle medialle: "Meillä on ikävä viimeisten kuuden vuoden ajan rakastettua kuningasta Bhumibolia. Olemme erittäin ylpeitä ja iloisia voidessamme osoittaa kunnioitusta edesmenneelle kuninkaanpatsaallemme. Hän teki erittäin kovaa työtä thaimaalaisten hyväksi. Tulen jälleen osoittamaan kunnioitusta hänelle. Me rakastamme häntä. Aina sydämissämme."

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.