Hänen kuninkaallisen Majesteettinsa kuningas Bhumibol Adulyadej Suuren muistoksi, 13. lokakuuta 2022

Kansallinen -

Tänä torstaina 13. lokakuuta tulee kuluneeksi kuusi vuotta vuonna 2016 rauhanomaisesti menehtyneen Hänen Kuninkaallisen Majesteettinsa kuningas Bhumibol Adulyadejin (Rama IX) kuolemasta.

Päivä on myös tunnustettu kansalliseksi vapaapäiväksi thaimaalaisille, jotta he kunnioittavat ja muistetaan hänen perintöään 70 vuoden aikana. Hänen Majesteettinsa hallituskaudesta.

Tänä päivänä thaimaalaiset käyttivät keltaisia ​​paitoja kunnioituksen osoittamiseksi. Valtion virkamiehet ja maakuntajärjestöt järjestivät enimmäkseen toimintaa edesmenneen kuninkaan kunnioittamiseksi valtakunnallisesti.

Yleisenä vapaapäivänä valtion virastot ja pankit ovat suljettuina, mukaan lukien maahanmuuttovirastot. Alkoholikieltoa ei ole.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.