Phanganin saarelta löydetty ruumis uskotaan kadonneen venäläisen miehen

KUVA: MGR verkossa

Phanganin saari, Surat Thani -

Ruumis löydettiin Phanganin saarelta, ja sen uskotaan olevan kadonnut venäläinen mies.

Eilen (12th), Phanganin poliisi sai ilmoituksen Myanmarin kansalaiselta, joka tutki metsäistä aluetta, että ihmisen jäännökset löydettiin paksusta metsästä lähellä Kee Rad Hilliä, joka on kilometrin päässä Phanganin sairaalasta.

Poliisi ja lääkintähenkilöstö saapuivat paikalle metsästä etsimään miehen pahoin rappeutuneita jäänteitä. Hänen ruumiistaan ​​ei löytynyt merkkejä taistelusta tai fyysisestä kiistasta. Poliisi uskoi miehen kuolleen vähintään kuukautta ennen ruumiin löytämistä. Poliisi uskoi myös miehen olleen mielisairas ja mahdollisesti psykoosissa, ja hän eksyi ja hämmentyi viidakkoon ja kuoli lopulta kuivumisesta.

Kadonneen miehen ystävät saapuivat myöhemmin Phanganin poliisiasemalle. He kuulemma vahvistivat, että mies oli 30-vuotias venäläinen ystävä todisteiden alustavan tarkastelun perusteella (Phuket Express ei pidätä hänen koko nimeään lopullista tunnistamista odotettaessa).

Ystävät olivat aiemmin tehneet poliisille ilmoituksen, että mies oli paennut sairaalasta hänen ollessaan hoidossa mielisairauden vuoksi.

DNA-testi on kuitenkin tehtävä miehen ruumiin täydelliseksi tunnistamiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.