PÄIVITYS: Päivystävällä poliisilla asetta kantavalla ja vaeltavalla asuinalueella Thalangissa huumetesti

Thalang –

Thalangin yksityisellä asuntoalueella aseen kantavan ja kävelevän poliisin, joka ei ollut päivystävä, huumetesti oli positiivinen.

Edellinen tarinamme:

Paikalle hälytettiin erikoispalveluosaston poliisi ja piirin 8 poliisi, kun epäsäännöllisesti käyttäytynyt mies käveli aseella. Hän esti lava-autolla sisäänkäynnin yksityiseen asuinalueeseen.

Nyt meidän ylöspäivämäärä:

Phuketin maakunnan poliisipäällikkö kenraalimajuri Sermpan Sirikong kertoi Phuket Expressille: "Olemme tehneet korpraali Kornille virtsatestin, joka osoittaa, että hän oli positiivinen huumeille. Meidän on kuitenkin tehtävä lisää testejä nähdäksemme, minkä lääkkeen hän erityisesti otti, ennen kuin nostamme lisäsyytteitä. Olemme jo ilmoittaneet tapauksesta hänen poliisipomolleen Phang Ngassa.

Tapaus sattui, kun Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O-Cha on määrännyt laittomien huumeiden ja laittomien aseiden valtakunnallisen tukahduttamisen Nong Bua Lamphussa viime viikolla tapahtuneen traagisen joukkoampumisen jälkeen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.