Kolme viihdetyöntekijää Bangla Roadilla Patongissa pidätettiin huumeiden kanssa väitettyjen väärennetyn kokaiinin myynnin jälkeen turisteille

Patong -

Kolme viihdetyöntekijää Bangla Roadilla Patongissa on pidätetty huumeiden kanssa, kun heidän väitetään myyneen väärennettyä kokaiinia turisteille.

Patongin poliisipäällikkö eversti Sujin Nilbodee kertoi Phuket Expressille eilen (11. lokakuuta)th), että he ovat pidättäneet kolme epäiltyä, jotka ovat Mr. Soonthorn Bidchamart, 48, Pattanista, Areefun Bidchamart, 25, ja rouva Toiyeeya Yoonu, 49, molemmat Narathiwatista.

Heiltä takavarikoitiin 89 metamfetamiinipilleriä ja 0.29 grammaa metamfetamiinia. Heidät pidätettiin vuokrahuoneessa Patongissa.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisi pidätti Soonthornin ja Areefunin, jotka kuulemma hyökkäsivät fyysisesti turisteja vastaan ​​viime kuussa. He myivät myös huumeita turisteille ja myönsivät väärennettyä kokaiinia.

Kaikkia kolmea syytetään luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Ei käynyt selväksi, syytettiinkö myös turisteja, eikä heitä tunnistettu tai nimetty raportissa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.