Phuket aikoo siirtää sankaritar-monumentin väliaikaisesti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Phuket -

Phuket aikoo siirtää sankaritar-monumentin väliaikaisesti teiden ja alueen kunnostushankkeiden jälkeen.

Asiasta pidettiin kokous tänä aamuna (12th). Provinssi suunnittelee Thep Kasattri -tien ja Tha Rue -risteyksen kunnostamista sankaritar-monumentin lähellä. Suunnitelmana on rakentaa tielle 402 ja tielle 4027 (Tha Rue -risteys) alikulku liikenneongelmien ratkaisemiseksi. Muistomerkki on siirrettävä väliaikaisesti hankkeen loppuun asti ennen kuin se siirretään takaisin.

Provinssi aikoo siirtää muistomerkin Thalangin kansallismuseoon, kun taas sankaritar-esi-isät ja paikalliset haluavat siirtää muistomerkin Phra Nang Sang -temppeliin. Lopullinen päätös tehdään kuitenkin lähitulevaisuudessa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.