PÄIVITYS: Phuketin taksinkuljettaja myönsi käyttäneensä metamfetamiinia

Phuket -

Taksinkuljettaja myönsi viruksellisella tieraivovideolla ottaneensa metamfetamiinipillereitä ennen riitaa tienkäyttäjien kanssa.

Edellinen tarinamme:

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt videoleike taksinkuljettajasta, joka riitelee muiden tienkäyttäjien kanssa.

Kathun poliisi kertoi Phuket Expressille: "Tänään (11. lokakuutath) videon kuvaaneet taksinkuljettaja Jirasak Raiyai, 33, ja Passakorn Sirichochot, 37, menivät Kathun poliisiasemalle.

Poliisi teki molemmille virtsakokeita. Mr. Jirasak antoi positiivisen huumetestin. Jirasak myönsi poliisille ottaneensa metamfetamiinipillereitä ennen tapahtumaa.

Taksinkuljettajaa syytetään luokan 1 huumeiden käytöstä ja niiden käytöstä ajon aikana.

Oli epäselvää, peruutetaanko hänen ajokorttinsa välittömästi vai keskeytetäänkö hän.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.