Taksinkuljettaja räjäyttää kuljettajia ja huusi kiroiluja muille tienkäyttäjille Phuketissa

Phuket -

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt videoleike taksinkuljettajasta, joka riitelee muiden tienkäyttäjien kanssa.

Passakorn Sirichochot, joka tallensi tapahtuman, kertoi Phuket Expressille: "Viime yönä (10. lokakuuta)th) Ajoin moottoripyörälläni kotiin. Siellä oli taksinkuljettaja, joka soitti äänitorveaan ajaakseen pois muita edessään olevia ajoneuvoja."

”Kun saavuin risteykseen punaisen valon kohdalla Kathussa, taksinkuljettaja soitti äänitorveaan toistuvasti jahdatakseen muut ajoneuvot pois kääntyäkseen vasemmalle. Siellä on kuitenkin kyltti "Käänny vasemmalle, odota vihreää valoa".

"Taksinkuljettaja laski autonsa ikkunaa ennen kuin huusi ylimielisiä ja töykeitä sanoja muille kuljettajille, jotka eivät liikahtaneet pois tieltä. Varoitin häntä rauhoittumaan, mutta hän kirosi minut ja ampui sitten minua keskisormeen ja kiihtyi pois." Passakorn totesi.

Tapaus on osa useista Phuketissa viime aikoina tapahtuneista tapahtumista, jotka ovat vahingoittaneet taksinkuljettajien mainetta paikallisesti, vaikka lainvalvontaviranomaiset ja saaren viranomaiset lupasivat ratkaista ongelmat ja ovat pitäneet useita tapaamisia taksinkuljettajien kanssa varoittaen heitä olevansa taksinkuljettajien "kasvot". saari monille turisteille ja vierailijoille, ja konfliktit ja valitukset on lopetettava heidän palveluistaan.

On epäselvää, kohtaako liikenneraivoa kärsivän taksinkuljettajan seurauksia tapahtumasta, ja Phuketin lainvalvontaviranomaiset eivät heti ilmoittaneet, aikoivatko he jatkaa asiaa, vai rikkoiko mies lakeja tai sääntöjä, paitsi huonoa makua.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.