Erikoispalvelupoliisi kutsui töistäön aseita kantavan poliisin, joka nähtiin vaeltelemassa Thalangin asuinalueella

Thalang –

Erikoispalvelupoliisi kutsuttiin paikalle, kun poliisi, joka ei ollut päivystys, nähtiin kantamassa asetta ja kävelemässä Thalangin yksityisellä asuinalueella, jonka raivaus kesti yhdeksän tuntia.

Thalangin poliisipäällikkö eversti Pisit Chuenpet kertoi Phuket Expressille: "Eilen, (10. lokakuuta)th), saimme asukkailta ilmoituksen kello 8, että epäsäännöllisesti käyttäytynyt mies käveli aseella. Hän esti lava-autolla sisäänkäynnin yksityiseen asuinalueeseen. Mies piiloutui myöhemmin taloonsa asuinalueella."

– Paikalle hälytettiin erikoispalveluosaston poliisi ja piiri 8 poliisi. Kello 3 epäilty tuli ulos kantaen edelleen asetta alueella. Kesti yhdeksän tuntia ennen kuin korpraali Korn, 20, joka on Phang Ngan poliisi, pystyttiin pidättämään. Häneltä löydettiin käsiase, joka oli ladattu seitsemällä luodilla ja lisäksi 27 luotia taskuistaan”, eversti Pisit selitti.

– Epäilty hermostui äskettäisen riidan jälkeen tyttöystävänsä kanssa. Häntä syytetään aseen kantamisesta julkisella paikalla ilman syytä", eversti Pisit lisäsi.

Jäi epäselväksi, joutuisiko epäillyn poliisin työskentelyyn liittyvät rangaistussyytteet.

Sillä välin Runsaasti metamfetamiinia käyttänyt mies pidätettiin, kun hänet löydettiin vaeltelemasta yksityisellä asuinalueella Kathussa.

Päihtynyt aseistettu mies on pidätetty, kun hän kantoi kanaa kävellessään koko yön Coconut Islandilla Phuketissa pelotellen paikallisia asukkaita.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.