Puolustusvoimien vapaaehtoiset Phuketissa huumetestit ovat negatiiviset

Phuket -

Mueang Phuketin puolustusvoimien vapaaehtoisten huumetesti oli negatiivinen.

Virtsan testauskampanja käynnistettiin aiemmin tällä viikolla, ja sitä johti Mueang Phuketin piiripäällikkö Suwit Suriyawong. Kaikki puolustusvoimien vapaaehtoiset testattiin negatiivisesti huumeiden suhteen.

Suwit kertoi Phuket Expressille: "Kampanjan tarkoituksena on varmistaa, että nämä kanssamme työskentelevät puolustusvoimien vapaaehtoiset eivät ole tekemisissä laittomien huumeiden kanssa. Haluamme myös varmistaa, että he ovat valmiita työskentelemään muiden alojen kanssa. Heidän velvollisuutensa on myös varmistaa yleinen turvallisuus ja tehdä vapaaehtoistyötä."

TPN huomauttaa, että näitä huumetarkastuksia tehdään valtakunnallisesti osana viime viikolla Nong Bua Lamphussa tapahtuneen traagisen joukkoampumisen jälkeistä tehoiskua.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.