Epäilty yrittää pahoinpidellä poliiseja veitsellä ennen kuin hänet pidätettiin metamfetamiinin ja pillereiden kanssa Phuketissa

Phuket -

Epäilty, jonka kerrotaan yrittäneen pahoinpidellä lainvalvontaviranomaisia, pidätettiin metamfetamiinin ja pillereiden kanssa Rawain osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

Mr. Akkara Suwatikun, Phuketin maakunnan puolustusjohtaja, kertoi Phuket Expressille: "Viime viikonloppuna pidätimme herra Pichain, joka tunnetaan nimellä "Mook", Rawaissa. Häneltä takavarikoitiin 1.2 grammaa metamfetamiinia, 22 metamfetamiinipilleriä ja kaksi veistä.

"Pichai otti esiin veitsen, kun poliisit yrittivät pidättää hänet. Hän yritti hyökätä upseerien kimppuun ja yritti sitten paeta, mutta epäonnistui”, Akkara selitti.

”Pidotus tapahtui sen jälkeen, kun saimme nimettömän vihjeen, että Pichai myy huumeita paikallisella alueella. Häntä syytetään luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta, ilman syytä aseiden kantamisesta julkisella paikalla ja pidätyksen vastustamisesta”, Akkara sanoi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.