Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: Kasvissyöjien festivaalin viimeinen yö, neljä mereltä pelastettua kiinalaista kalastajaa, Chalongin laiturin kunnostus ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 3 sunnuntaihin 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Kahden taksinkuljettajan ajokortti on jäädytetty sen jälkeen, kun asianomaiset viranomaiset kutsuvat Kamalassa "kiistaa" perinteisen "jonotaksin" ja taksinkuljettajan välillä verkkohakemuksesta.

Molemmat kuljettajat kutsuttiin myöhemmin tapaamaan poliisia. Eräs taksinkuljettaja, neiti Naruemon, sai 2,000 30 bahtin sakon luvattoman sovelluksen käytöstä. Hänen ajokorttinsa on jäädytetty 30 päiväksi. Paikallisen taksinkuljettajan herra Wilartin ajokortti on myös jäädytetty 5,000 päiväksi. Wilart suostui maksamaan XNUMX XNUMX bahtia rouva Naruemonille aiheutuneista vahingoista.s auto.

2. Tuhannet ihmiset liittyivät kasvissyöjäfestivaalin jäähyväisrituaalin viimeiseen iltaan 5. lokakuuta 2022.

Phuketin kasvissyöjäfestivaali järjestetään ensi vuonna 15. lokakuutath lokakuun 23rd.
Heidän veneensä moottori oli rikki, eikä lähialueella ollut mobiili- tai langatonta signaalia, johon olisi voinut ottaa yhteyttä. Miehet saapuivat turvallisesti takaisin maille ja tapasivat perheenjäsentensä.
Pitkähäntäveneet ja pikaveneet pysäköidään jonoihin asentamalla pysäköintipoijut.
Hänen äitinsä kertoi poliisille, että hänen poikansa oli henkisesti epävakaa, mikä saattoi johtua laittomien huumeiden käytöstä. Hän oli aiemmin hoidettu mielenterveysongelmistaan, mutta joskus hän ei ottanut asianmukaista lääkettä.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.