Phuket toivottaa tervetulleeksi Myanmar Airwaysin ensimmäisen lennon

Phuket -

Myanmar Airwaysin ensimmäinen lento Rangoonista saapui Phuketin kansainväliselle lentokentälle viime viikonloppuna.

Eilen (9. lokakuuta) Phuketin kansainvälisellä lentokentällä virkailijat ja henkilökunta toivottivat ensimmäisen lennon Myanmar Airways Internationalilta: (MAI) , suoran lennon Rangoonista, Myanmarista Phuketiin, joka lentää kahdesti viikossa torstaisin ja sunnuntaisin.

Lentokentällä oli yhteensä 90 matkustajaa. He saivat lentoasemalta matkamuistoksi vedenpitäviä HKT We Care -kasseja.

Phuket Express toivottaa kaikki matkustajat tervetulleiksi Thaimaahan ja Phuketiin!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.