Metamfetamiinia käyttävä mies pidätettiin Kathussa, kun hänet löydettiin vaeltelemasta yksityisasuntoalueella

Kathu -

Runsaasti metamfetamiinia käyttänyt mies pidätettiin, kun hänet löydettiin vaeltelemasta yksityisellä asuinalueella Kathussa.

Kathun poliisi kertoi Phuket Expressille kello 6 tänä aamuna (22. lokakuutath), että he saivat ilmoituksen, että eräs arvaamaton mies vaelsi yksityisellä asuinalueella Kathussa.

Lainvalvontaviranomaiset saapuivat paikalle ja huomasivat miehen kävelevän kengittömänä kiinteistöllä. Hän kieltäytyi puhumasta, mutta lähestyi edelleen poliisia huolimatta lainvalvontaviranomaisten varoituksista pitää etäisyyttä

Poliisi sai miehen kiinni ilman riitaa. Häneltä ei löytynyt laittomia huumeita tai aseita. Häneltä löytyi ajokortti, jonka nimi oli Nadon Fonglaae, 32, Phang Ngasta.

Nadon myönsi poliisille, että hän otti kristallimetamfetamiinia ja metamfetamiinipillereitä, ja nimeämätön ystävä jätti hänet asuinalueelle, vaikka Nadon ei ollut varma miksi.

Nadon vietiin Kathun poliisiasemalle huumetestiä ja muita syytteitä varten.

Samaan aikaan, päihtynyt aseistettu mies on pidätetty, kun hän kantoi kanaa kävellessään koko yön Coconut Islandilla Phuketissa pelotellen paikallisia asukkaita.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.