Päihtynyt mies pelastettiin pudotessaan vahingossa Sarasinin sillalta Thalangissa

KUVA: Walop Boonjan

Phuket-

Päihtynyt mies on pelastettu sen jälkeen, kun hän käveli Sarasinin sillalla ennen kuin hän putosi vahingossa mereen Thalangissa.

Pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen tapauksesta kello 2 varhain tänä aamuna (35. lokakuutath) Sarasin Bridgellä Maikhaon osa-alueella.

Pelastushenkilöstö saapui paikalle löytääkseen useita lähistöllä kalastavia paikallisia. He kertoivat pelastustyöntekijöille, että mies käveli sillan kiskolla ennen kuin kaatui vahingossa. He heittivät hänelle kumirenkaan veteen ennen kuin he kutsuivat pelastustyöntekijät.

Tuntia myöhemmin mies löydettiin turvallisesti maalta lähellä kumirengasta pitelevää siltaa. Miehen väitettiin käyttäneensä laittomia huumeita ennen kuin meni kävelylle siltakaiteelle.

Pelastustyöntekijät eivät tunnistaneet miestä, ja oli epäselvää, joutuuko häntä syytteeseen laittomasta huumeiden käytöstä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.