Thaimaassa juhlitaan buddhalaisen paaston päättymistä maanantaina, alkoholin myynti on kielletty 24 tuntia valtakunnallisesti

Kansallinen -

Tänään, lokakuun 10. päivänä, päättyy buddhalainen paasto ja sadekausi Thaimaassa.

Päivä, jota vietetään myös buddhalaisena lomana, tunnustettiin buddhalaisten munkkien kolmen kuukauden retriittien päätteeksi, jolloin he voivat lähteä temppelistä ja matkustaa levittämään opetuksia. oleskeltuaan buddhalaistemppeleissä buddhalaisen paaston aikana heinäkuusta lähtien.

Thaimaan buddhalaiset ansaitsivat perinteisesti ansioidensa paikallisissa temppeleissä sekä lahjoituksia munkeille buddhalaisen loman juhlimiseksi. Päivän aikana noudatetaan myös viittä suurta buddhalaista ohjetta. Munkit suorittavat myös "Paravanaa", jonka avulla he voivat tehdä päätöksiä ja pyytää anteeksi uskovilta paaston aikana tehdyistä loukkauksista.

วัน ออก พรรษา 2565/2022 ตรง กับ วัน ใด มี เหตุการณ์ และ หลัก ธรรม อะไร อะไร บ้าง

Muiden buddhalaisten pyhäpäivien tapaan alkoholin myyntikielto myymälöissä ja ravintoloissa on voimassa 24 tuntia sekä maan kaikki pubit ja baarit.

Rikkomukseen syyllistyneille tuomitaan 10,000 XNUMX bahtin sakko tai vankeus enintään kuusi kuukautta tai molemmat.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.