Kaksi teini-ikäistä jäi kiinni tunnin sisällä lahjoituslaatikon varastamisesta temppelissä Chalongissa

Chalong -

Kaksi teini-ikäistä pidätettiin tunnin sisällä sen jälkeen, kun he varastivat lahjoituslaatikon Chalongin temppelistä.

Chalongin poliisi ilmoitti eilen (8. lokakuutath), että heille ilmoitettiin kello 2, että kaksi miespuolista teini-ikäistä varasti lahjoituslaatikon Latti Wanaram -temppelistä (Tai Temple) Chalongissa.

Chalongin poliisi tutki välittömästi ja on pidättänyt kaksi 15- ja 17-vuotiasta teini-ikäistä epäiltyä miestä, jotka olivat moottoripyörällä Soi Yod Sanaessa Chalongissa tunnin sisällä.

Heiltä takavarikoitiin lahjoituslaatikoita, joissa oli 560 bahtia. Heidät vietiin Chalongin poliisiasemalle lisätoimia varten.

Epäiltyjen nimet salattiin, koska he olivat nuoria.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.