Päihtynyt aseistettu mies pidätettiin, kun hän kantoi kanaa kävellessään koko yön Coconut Islandilla Phuketissa

Phuket -

Päihtynyt aseistettu mies on pidätetty, kun hän kantoi kanaa kävellessään koko yön Coconut Islandilla Phuketissa pelotellen paikallisia asukkaita.

Mueang Phuketin piirijohtajalle Suwit Suriyawongille ilmoitettiin eilen aamulla (8. lokakuutath) tapauksesta Coconut Islandin kylänjohtajalta Koh Kaew'n osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

Poliisit ja poliisit menivät noin kolmen kilometrin päässä maasta sijaitsevalle saarelle veneellä. Epäilty, jonka poliisi myöhemmin tunnisti Jaraniksi, 37, jäi kiinni kahdesta veitsestä, kanasta ja julkistamattomasta lääkkeestä sairaalasta, joka vaatii reseptin, jota hänellä ei ollut.

Jaranin äiti kertoi poliisille, että hänen poikansa oli henkisesti epävakaa, mikä saattoi johtua laittomien huumeiden käytöstä. Hän oli aiemmin hoidettu mielenterveysongelmistaan, mutta joskus hän ei ottanut asianmukaista lääkettä. Herra Jaran vietiin maahan ja suureen sairaalaan. Hänen virtsansa oli positiivinen laittomien huumeiden varalta, vaikka lainvalvontaviranomaiset eivät tunnistaneet tarkkaa huumetta.

Poliisi kertoi myös paikalliselle medialle, että Jaran istui aiemmin vankilassa murhan yrityksestä.

On epäselvää, mitä kanalle tapahtui.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.