Phuketin lentokentän odotetaan olevan kiireinen tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä, kun 70 prosenttia lennoista on palannut normaaliksi

Phuket -

Phuketin kansainvälisen lentokentän odotetaan olevan kiireinen tämän vuoden lopulla, kun 70 prosenttia lennoista on palannut normaaliin palveluun, lentoaseman johtaja sanoi.

Phuketin kansainvälisen lentokentän johtaja Monchai Tamod kertoi Phuket Expressille viime viikonloppuna (7. lokakuuta)th) Phuketin kansainvälisen lentoaseman 37-vuotispäivänä "Tämän vuoden tammi-elokuussa oli yhteensä 9,167 849,406 kotimaan ja kansainvälistä lentoa ja 7,400 XNUMX matkustajaa eli noin XNUMX XNUMX matkustajaa päivittäin."

"Lokakuun 1 päivästä alkaenst joka päivä on noin 10,000 30,000 matkustajaa. Tämän kuun lopussa alkaa sesonki Phuketin ja Andamaanien maakunnissa. Odotamme vähintään 17,000 13,000 matkustajaa joka päivä. Näistä XNUMX XNUMX on kotimaan matkustajia ja XNUMX XNUMX kansainvälisiä matkustajia, Monchai selitti.

”Kun vertaamme sesonkiin kolme vuotta sitten ennen Covid-19:ää, nyt vähintään 70 prosenttia lennoista on palannut normaaliin liikenteeseen. Ensi vuonna lennetään yli 88,043 13 lentoa ja yli 2024 miljoonaa matkustajaa. Vuonna 18 matkustajamäärän odotetaan olevan 2019 miljoonaa, mikä on sama määrä kuin vuonna XNUMX”, Monchai totesi.

Venäjän Aeroflot Airlinesin lennot Phuketiin jatkuvat ensi lokakuussa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.