Venäläinen Samuin saarella jäi kiinni kahden vuoden oleskelusta, yritti paeta maahanmuuttopoliisia

Samuin saari, Surat Thani -

Venäläinen nainen Samuin saarella yritti paeta ennen kuin hänet jäi kiinni sen jälkeen, kun hänen todettiin jääneen yli viisuminsa, joka antoi hänelle luvan olla Thaimaassa yli kaksi vuotta.

Bo Phutin poliisi ilmoitti eilen (7. lokakuutath), että Samuin poliisin, Bo Phutin poliisin ja Surat Thanin maahanmuuttovirkailijoiden ryhmä käynnisti tehoiskun alueella oleskelevia ulkomaalaisia ​​vastaan.

Poliisi teki ratsian vuokra-asuntoon Maretin seutukunnassa tuntemattoman huolestuneen kansalaisen vihjeen johdosta. 59-vuotias venäläinen nainen yritti kiivetä seinän yli nähdessään upseerit, mutta hän ei onnistunut mittaamaan seinää kokonaan. Naisella löydettiin 674 päivää tai kaksi vuotta ylijäämää. Hänet vietiin Surat Thanin maahanmuuttovirastoon lisätoimia varten.

Oleskeluajan ylittäminen tapahtui sen jälkeen viisi ulkomaalaista epäiltyä on paennut Thaimaasta sen jälkeen, kun heidän väitetään osallistuneen venäläisen miehen kiristämiseen kryptovaluuttaan Samuin saarella.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.