Viranomaiset tarkastavat Phuketin viihdepaikkoja laittomista huumeista tehtyjen valitusten johdosta

Phuket -

Virkamiehet tarkastivat Phuket Townin viihdepaikat saatuaan huolestuneilta kansalaisilta valituksia väitetyistä laittomista huumeista.

Viime yönä (7th) noin 20 poliisia Mueang Phuketin piiritoimistosta ja Phuketin kaupungin poliisista tarkastivat Phuketin kaupungin viihdepaikat.

Tarkastus tehtiin sen jälkeen, kun viihdepaikoilla väitetysti käytetyistä laittomista huumeista oli levinnyt sosiaalisessa mediassa. Viranomaiset tarkastivat kuusi viihdepaikkaa, mutta eivät löytäneet laittomia huumeita ja totesivat, että kaikki näyttivät noudattavan sääntöjä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.