Talon palohälyttimet Wichitissä

Wichit –

Talo syttyi tuleen Wichitissä, mikä hälytti asukkaita, mutta henkilövahinkoja ei raportoitu.

Palomiehet saivat palosta ilmoituksen kello 6 eilen (11th) talossa asuinalueella Wichitin osa-alueella, Mueang Phuketin alueella.

Palokunta saapui taloon ja havaitsi rakennuksesta nousevan savua. Palon hallintaan meni noin puoli tuntia. Osa talon kalusteista vaurioitui tulipalossa.

Henkilövahinkoja ei raportoitu. Palon syttymissyytä tutkitaan edelleen. Myös vahingonkorvausten kokonaiskustannuksia selvitetään.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.