Mies pidätettiin varastettuaan kultaesineitä 270,000 XNUMX bahtin arvosta "ystävältä" Wichitissä

Wichit –

Mies on pidätetty, kun hän varasti kultaesineitä 270,000 XNUMX bahtin arvosta ystävänsä kodista Wichitissä.

Wichitin poliisi kertoi Phuket Expressille, että Likit Wowthong teki viime kuussa ilmoituksen poliisille, että epäilty varasti kultaisen kaulakorun, kaksi kultasormusta ja kultarannekkeen yhteensä 270,000 XNUMX bahtia arvosta kotoa Saphan Hin Villagessa Wichitissä. osapiiri, Mueang Phuketin alue.

Poliisi on jatkanut tutkintaa, jossa he lopulta pidättivät Mr. Satitin, 41, eilen (6. lokakuuta)th) ammuskelussa Rawain osa-alueella. Häntä syytetään varkaudesta.

Satit myönsi poliisille varastaneensa kultaesineitä ystävänsä kotoa. Hän myi kultaesineet, koska hän tarvitsi rahaa maksaakseen aiemmat velat.

Uhri tai epäilty ei kertonut, pysyisivätkö nämä kaksi miestä ystävinä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.